who cares



sunshine



tråkigt

Sitter i skolan och har fått reda på att schemat har ändrats samma dag som det börjar gälla så det blir en härlig hål timme nu då..fan va tråkigt! Idag ska jag vara barnvakt åt syster och antar att det blir en massa lek. ruligt!

nothing

Sitter och degar framför datorn med chips och vatten? fattigt. Idag var det skola som vanligt och sen åkte jag till skärholmen. Hittade ingenting faktist, mycket ovanligt. Men great för plånboken!


apan själv

mys

Kom hem för ett tag sen. Haft lite mys kväll med tjejerna! Snackat skit och kollat på film, mycket skönt! Ska väl försöka sova snart, godnatt


fina tjejer <3


pimp my phone

Blev ca en timme i skolan idag sen sov jag bort hela dagen när jag kom hem. Det är det sämsta man kan göra! Kommer ju inte kunna sova ikväll. Igår fick jag hem mitt mobil skal jag beställt. Titta så fint det blev!


pannkaka

Idag har det varit en skön dag i plugget, säger jag det varje dag?
Åkte direkt hem till min lilla apa efter skolan och var där ett tag. När jag kom hem stog pannkakorna på bordet och väntade på mig. Mums! Nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik och bara har det gött!
Imorgon börjar jag 10.45 och slutar när vi är klara med några uf uppgifter, sen är den helg!
Life is good



höst

Nu har Emelie lämnat mig så jag hamnade här framför datan. Idag har vi moffat mackor, mycket speciella mackor haha! Tagit det lugnt och snackat skit. Måste säga att det är grymt mysigt med hösten!! Det är dags att börja klä på sig lite mer nu, frös som attan när jag gick till bussen imorse. En stor halsduk och vantar snart kanske?..me like! Såg att H&M katalogen hade kommit, ska jag kika i nu!

 


parfym

Haloj!
Har dagens  sista lektionen och har precis blandat gips till min parfym flaska och ska försöka hittar på idéer till flaskan, hur jag ska designa den och komma på ett namn. kul kul!
När jag slutat ska jag träffa kusin vitamin och umgås, för länge sen! Dålig man är på att hålla kontakten med vännerna, måste ändras på! 

 









Den finns tydligen en Twilight parfym, har det inte gått lite långt nu? haha


love






regn

Regnet bara öser ner...tralala. Sitter i skolan med slemma och har hål timme sen är det bara en lektion till! 



På trädgårdsmässan. jag sliter medans emma slöar, som vanligt..

körv med bröd

Nu har jag käkat sen middag och badat. Ska lägga mig i sängen och försöka läsa lite teori så jag kan ta körkortet någon gång! Somnar ju varje gång jag öppnar boken..
Godnatt

brum bruum

Monday

Shet vart tog dagen vägen? fick en liten chock när jag såg att klockan redan va så mycket. Idag har jag varit i skolan och haft två lektioner, mycket skönt. Efter att jag slutat åkte jag och jobbade direkt och efter det hämtade jag ut ett paket innan jag åkte hem. Jag råka beställa hem lite kläder, förlåt! Hade sagt till mig själv att jag inte skulle handla den här månaden men det gick som det gick.
550 spänn fattigare!


Körde på ruffsigt hår och bitch blicken idag va, funkar ju hel bra


love yourself


slö söndag

Idag har varit en riktigt latar dag!
Fixade lillasyster fin med lockar i håret och coola kläder när hon skulle på kalas. Hon va lagom stolt!
Sen har jag kollat på 2 avsnitt av kungarna av tylösand, så jävla stört program fast ändå så vill man titta! haha.  
Snart ska jag iväg och handla lite så man gör någon nytta idag iaf! Mot affären!

födelsedags firande


Idag ser jag ut såhär! woho


god morgon

Började dagen med en misslyckad spring tur, man ska nog inte anstränga sig när man är förkyld. Blev helt slut direkt! När jag kom hem vart det lyx frukost, champagne och massa gott. Morfar fyller år idag så det blev lite extra. Jag tog nyss tag i min stökiga garderob, rensa bort sommar skor och kläder och fyllde på med stövlar,jackor och koftor. Måste säga att höst kläderna är bäst!
När jag höll på att rensa så upptäckte jag att jag hade 3st väskor till som bara ligger och skräpar. Så det blev 19st samanlagt haha! lyckades slänga en iaf!
Nu blir det en dusch och sen får jag se vad jag ska hitta på idag. 

       
     Mina favoriter i garderoben just nu!

varför vill man ha så mycket av allt?

Hade inte mycket att göra ikväll så jag skulle kolla hur många väskor jag faktiskt har liggande i min garderob och om jag skulle rensa bort något. Jag köper nya väskor och använder dem några gånger sen köper jag en ny eller går tillbaka till någon gammal. Jag borde lägga pengarna på något mer vettigt än väskor!
Kom iaf fram till att jag har 16st väskor och så gott som alla tycker jag för mycket om för att kunna slänga. 
Varför vill man ha så mycket av allt?




 
Var tvungen av ta en bild, kul kul


Friday

Hello! Igår bestämde våran UF grupp att "jobba hemma" så det blev en ledig fredag idag. Vaknade tidigt såklart, bara för att man är ledig. I Onsdags gjorde jag halkbanan! Var nervös som attan men det gick ju galant. I Torsdags var det dags att gå till Herr tandläkare och spänna tandställning,jobbigt! Men nu slipper jag gå dit på en månad innan det är dags igen. Har även varit duktig att spring spåret 2 gången denna vecka. Går ju as bra!! Nu har jag gått och blivit förkyld och sitter hemma och har tråkigt. Så jävla töntigt.
Ska nog tröst äta lite gott nu!


Saris idag


idag är en bra dag

Sitter i skolan och har börjat jobba med UF, det går bra nu. Vi har massor med idéer och jobbar på! 
Igår var jag ute och rörde på mig, nu är det fan dags. man sitter ju bara och slöar varje dag efter skolan. Nu är det slut med det. Mina dåliga chips vanor måste också ändras på, endast en gång i veckan. svååårt!
Snart blir det mat och sedan en lektion till!

måndag

Har precis proppat i mig lite för mycket mat (ovanligt) men man vet ju aldrig när man får äta igen så passade på!
Skol dagen va ju hur nice som helst och vädret med för den delen! Hörde att det skulle komma lite värme i veckan, är det sant? Det skulle ju sitta fint.

Dags för lite tv mys, bye


tråkigt

Söndagar är riktiga tråk dagar. Man vet att måndagen närmar sig..Buhu
Helgen vart ganska misslyckad, Vi var ett helt gäng som skulle ut men bara några kom in på stället vi skulle till så vi alla splittrades och drog till olika ställen. Men på Lördagen blev det mys och tv så mycket skönare än att springa runt i stan! Ne nu måste jag hitta på något innan jag somnar! 


ledig dag

Idag har jag varit ledig, mycket skönt. Tänkte att man skulle sova länge med det gick ju inte vidare. Inte gjort mycket idag och nu sitter jag och glor på tv och väntar på att tiden ska gå. Ikväll blir det utgång med en massa sköna människor! Börjar kvällen hos karin med bara brudar och sen åker vi in till stan och möter resten. Hoppas att det blir en toppen kväll!


RSS 2.0