den bara försvann

Då var helgen över, den bara försvann! Tycker att den är för kort, borde iaf ha tre dagar ledigt så man hinner vila upp sig. Igår vart det utgång med brudarna, massa skratt och vin! Precis som det ska vara. Idag har jag bara tagit det lungt och det blir att fortsätta med det. Imorgon börjar första riktiga skol veckan. Känns inte speciellt jobbigt när man börjar halv 11 imorgon! woho, sjukt skönt att inte börja så tidigt. Det är roligt att gå till skolan när man kan vakna och inte va helt död. Nu blir det gott framför tvn!



små och söta


Karin och jag sommaren 06, bästa vän!

grymt


Tror solen kom fram idag bara för jag klagade på att det var kallt igår.
Å fan va glad jag blev!

dagen

Hej,
Började min morgon med att missa bussen.. då är man ganska nära att vända hem igen men icke, jag tog mig igenom den roliga utflykten wihu! Känns som jag mest har vandrat runt hela dagen, gick till och med hem från centrum! Det var ju grymt väder så bara att passa på att va ute. 
Denna fredags kväll ska tillbringas hemma framför tvn, dags för fredags mys, ska bara slappa och va för mig själv. Riktigt skönt att vara ensam ibland. Nu är det chips time!


time to sleep

Tog nyss ett bad, det betyder höst! Inte fan lägger man sig i ett bad när det är sommar och varmt.
ne ne nu börjar det bli höst och kalla tider. På kvällarna är det mysigt när det är lite kallare, man kan sova utan att vakna av att man svettas som en gris, tummen upp! Ah friluftsdagen imorgon då, verkar som allt fler och fler börjar känna sig lite sjuka och har ont i huvudet.. Undra vem!! Vi får väl se om jag överlever dagen utan min vän.
Nu är det dags att hoppa i säng, vissa går ju faktist till skolan!
Godnatt


just a picture



ge mig lite värme

Härlig sommar bild på mig och syster.
En varm sommar dag, åh vill ha


tillbaka till verkligheten

Då var första skol dagen över. Det var väl lite trevligt att se klassen igen (slemma). Vi gjorde inte speciellt mycker idag. Skulle "lära känna" design ettorna och visa dem runt. Sen fick vi schema för terminen som jag är mycket nöjd med! Sen var det lunch och hemgång. Riktigt hård första dag måste jag säga. Imorgon står friluftsdag på schemat. Taggad!



 


-


slut på det roliga

Idag är det sista dagen på sommarlovet, stackars mig. Kan inte fatta hur det kan gå så fort! Och nu verkar det även som att sommaren är påväg att ta slut också, på med jackan och möt hösten, burrr.


Love The Way You Lie


Om alla andra kan så kan jag!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0